Sayfalar

11 Ocak 2017 Çarşamba

Kocanın Kalbine Gir Kitabı İndir

Kocanın kalbine gir kitabı
Kocanın Kalbine Gir Kitabı İndir
Kocanın kalbine gir kitabı'ndan bir önceki yazımdan bahsetmiştim.Bu konu hakkında pek çok mail aldım. Kocanın kalbine gir kitabı nerede bulunur? nasıl temin ederim? ve kocanın kalbine gir kitabı nerede satılır? diye birçok soru geldiği için bu açıklamayı yazma ihtiyacı hissettim.

Pek çok kişinin bu e kitap  hakkında aklına takılan sorular olduğunu biliyorum.Ve akla gelen ilk soru şu oluyor;Kocanın kalbine gir kitabı bu konuda gerçekten işe yarıyor mu?

Bu kitabı okuyan ve inceleyen biri olarak söylenecek kesin olan birşey varsa, o da bu kitabın Odaklıpazar bünyesinde satılan bir e-kitap olduğu ve inanılmaz şekilde talep  gördüğü gerçeğidir.

Kocanın Kalbine Gir Kitabı satış rekorları kırarak en çok indirilen e-kitaplar listesinde bulunduğunu biliyor muydunuz?

Sizce satın alanlar bu e-kitapta neler buluyorlar?

Kitaba göz atma fırsatı bulan birisi olarak diyebilirim ki, evlilik ilişkilerinde ve karı koca arasında gerçekleşen ve çoğunlukla  anlaşılamayan gergin durumlar bulmacanın kayıp parçası...

Bunun yanında ilişki koçları tarafından saat/sean 200-300 liraya dersleri verilen çok değerli bilgiler Kocanın Kalbine Gir Kitabında toplanmış ve internet kullanıcılarına çok ucuz bir fiyata verilmiş.

Bana göre evli olan bütün bayanların evliliklerini sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmesi ve kocalarını kendilerine bağlamak için elinizin altında kesinlikle bulunması gereken bir kaynak.

Kocanın Kalbine Gir e kitap olması da çok büyük avantaj...İndirin bilgisayarınıza yada cep telefonunuzda dursun.Hem sizden başka kimse görmez,hemde istediğiniz zaman istediğiniz yerde okursunuz.

Kocanın kalbine gir kitabı pdf formatında dijital bir e-kitap olarak yayınlanmaktadır.Yani bu kitabı herhangi bir kitapcıdan temin edemezsiniz.Sadece internet üzerinden bilgisayarınıza, telefonunuza yada tabletinize indirerek okuyabilirsiniz.

Kitabı indirmeden önce dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise e-mail adresinizi doğru yazdığınızdan emin olmalısınız.
Çünkü ödeme yaparken verdiğiniz e-mail adresinize kitabı indireceğiniz bir link gönderilir.Ödeme yaptıktan sonra e-posta adresinize gönderilen bu linke tıklayarak kitabı bilgisayarınıza,telefonunuza anında indirip okuyabilirsiniz.
Yani İndirme linkiniz  mail adresinize gönderilir.Kitabı herhangi bir kitapcıda veya sahafta bulmanız mümkün değil.

Ödemeyi Odaklıpazarın % 100 güvenli ödeme sistemi üzerinden kredi kartı yada banka havalesi ile yaparak sahip olabilirsiniz.
"Kocanın kalbine gir kitabı" evliliği kurtarmak adına, kocayı kendine bağlamak için size avantaj sağlayacak bilinçaltı tekniklerinden ve aşamalardan bahsetmektedir.

Zaman Kaybetmeden Kocanın Kalbine Gir Kitabı İndir


Kocanın Kalbine Gir Kitabı şuan indirimde ve 79.00 TL den satın alabilirsiniz.Kısa bir süre sonra orjinal fiyatı olan 119.00 tl den satılacak.

Özetleyecek olursak; Kocanın Kalbine Gir Kitabı evliliğinizi kurtarmak ve kocanızı kendinize bağlama konusunda onun bilinçaltına inerek,yapmanız gerekenleri detaylı olarak bölüm bölüm anlatan bir kaynaktır.
Kitabı resmi sitesinden indirmek için buraya tıklayın


5 yorum:

  1. evliliği kurtarma formulu kitabını cep telefonuma indirebiliyor muyum acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cep telefonunuza ve tabletinizede indirebilirsiniz.

      Sil
  2. Telefonda goruntemek icin hangi programlar gerekiyor.indirdim fakat acmiyor.video seklinde mi bu kitap ??? Video oynatilamiyor gecersiz dosya yaziyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evliliği kurtarma formülü kitabı pdf formatında dijital bir e-kitap olduğu için kitabı okumak için,cihazınızda Adobe Reader proğramı olması gerekir.Pek çok cihazda bu proğram zaten vardır.Eğer yoksa ücretsiz olarak Buraya Tıklayarak saniyeler içinde indirip kurabilirsiniz.

      Sil
  3. Size hikayemi anlatıyım kısaca;Evliliğim berbat bir hale gelmişti. Arkadaşımın dayatmasıyla evlilik terapisti arayışına başlamıştım. Bu sırada internette karşıma çıkan bu Kocanın kalbine gir kitabı sayesinde terapistlere binlerce Lira saçmaktan kurtuldum.Kocanın kalbine gir kitabı ile evliliğimi kurtarabilmiş olmam bir kenara, resmen sevgililik dönemimizdeki güzel günlere döndük diyebilirim.Kitabın yazarı Sibel Savaş hanıma ve emeği geçen tüm ekibe sonsuz teşekkürler olsun.”

    YanıtlaSil